Taalmaatjes

Over ons

Maak kennis met ons team

Taalmaatjes Bonaire is een project van Stichting Bonaire Connect. Hieronder maak je kennis met de mensen die het project mogelijk maken. 

Heb jij vaardigheden, kennis of ervaring om ons team te versterken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk te bespreken. 

Mia Tweed

Projectleider

“Vanaf eind 2023 heb ik de rol van projectleider overgenomen van Gerjanne en zal ik mij voor Taalmaatjes blijven inzetten voor verbinding en empowerment door middel van taal.”

Barbara Griot

Groepsbegeleider Spaans – Nederlands

“Ik vind het een erg mooi project en ik ben blij dat ik er onderdeel van mag zijn”

Daphne Nossels

Groepsbegeleider Spaans – Nederlands 

“De lach op de gezichten van deelnemers als ze zojuist samen tot een woord en dus begrip zijn gekomen is voor mij alles waard! Taalmaatjes is een initiatief waar ik super graag aan meewerk!”

Vrijwilliger Taalmaatjes Bonaire

Geraldine Virginia

Groepsbegeleider Papiamentu – Nederlands

Evelien Maes

Evelien Junior - Maes

Matchmaker en allround ondersteuner

Hoe leuk is het om in deze digitale wereld juist face to face een nieuwe taal te leren en daar ook nog een vriendschap aan over te houden. Dat gebeurde mij als deelnemer! Ik vind het super om hier nu aan mee te mogen werken.

Astrid Dieters

Astrid Dieters

Groepsbegeleider Papiamentu – Nederlands

Barbara Sol

Voorzitter Stichting Bonaire Connect

“”

Ingrid Estanista-Klink

Secretaris Stichting Bonaire Connect

“Diversiteit maakt onze wereld zo veel interessanter! We kunnen veel van elkaar leren. Ik vind het leuk om hieraan bij te dragen.”

Bianca van Overmeeren

Penningmeester Stichting Bonaire Connect

“Het leren van een andere taal vind ik een mooi uitgangspunt voor connectie. Ik wist dat ik met mijn achtergrond in financiën ook iets kon bijdragen aan deze vorm van verbinding.”

Liliana Jaramillo

Bestuurslid Stichting Bonaire Connect

Sinds ik mijn land verliet, realiseer ik me dat hoewel dingen soms moeilijk zijn, je alles kunt bereiken als je je best doet. ‘If you can dream it, you can do it!

Masoumah Hosseini

Bestuurslid Stichting Bonaire Connect

“If your dreams don’t scare you, they are not big enough.”

Gerjanne Voortman

Oprichter

“Het leukste aan Taalmaatjes vind ik het moment dat twee heel verschillende mensen ontdekken hoeveel ze met elkaar gemeen hebben.”