Taalmaatjes

Draag bij

Jouw steun kunnen we goed gebruiken!

Om iedereen de kans te geven om mee te doen, vragen wij geen vaste bijdrage van deelnemers. Jij kunt helpen om dit zo te houden en daarmee bijdragen aan meer verbinding op Bonaire. Lees hieronder meer informatie.

Zo kun je ons helpen:

Sponsoring

Wil jij jouw bedrijf verbinden aan Taalmaatjes Bonaire? We brengen je bedrijf op Bonaire graag onder de aandacht van onze diverse en leergierige community.  Dat kan bijvoorbeeld via sociale media, onze website of live tijdens onze bijeenkomsten en activiteiten. Sponsoring kan door een financiële bijdrage te leveren, maar ook in materialen of tijd. We komen graag met je in contact!

Donatie

Als jij achter onze visie staat en de mogelijkheid hebt om een financiële bijdrage te leveren aan onze projecten, vinden we het super als dat je dit wilt doen! Je kunt hiervoor onderstaand formulier gebruiken of direct jouw donatie overboeken op rekeningnummer 34007701 Banco di Caribe (BIC: BDCCBQBNXXX) t.n.v. Stichting Bonaire Connect.  

Vrijwilligerswerk

Wil jij jouw vaardigheden, kennis of ervaring inzetten om Taalmaatjes Bonaire verder te helpen? Neem dan contact met ons op. We kunnen toppers gebruiken op het gebied van bijvoorbeeld: fondsenwerving, social media beheer, vertalen (Papiamentu / Spaans / Nederlands) en het organiseren van activiteiten. 

Ondersteunende fondsen

Taalmaatjes Bonaire wordt ondersteund door de Samenwerkende Fondsen Cariben, Tel mee met Taal (een actieprogramma van de ministeries van OCW, BZK SZW en VWS) het Openbaar Lichaam Bonaire en het Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied.

Deze organisaties dragen Taalmaatjes een warm hart toe